Meslek Yüksekokulumuzda Düzenlenen "3. Kariyer Günleri" Etkinliği

Meslek Yüksekokulumuzda 01-02 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenecek "3. Kariyer Günleri" etkinliğinin 1 gününe; Kurtalan İlçe Emniyet Müdürü Sayın Mehmet ZİNCİR, Siirt Afad Müdürü Sayın Mehmet Cahit AKKOYUN, Özel Siirt Hastanesi Müdürü Sayın Necmettin FIRAT, Linner Metal A. Ş. Finans ve Satın Alma Müdürü Sayın Zeynel TOKGÖZ konuşmacı olarak kariyerleri ile ilgili bilgi ve tecrübelerini aktararak öğrencilerimizden gelen soruları cevapladılar. Günün sonunda Mezun öğrencilerimizden Kübra KARAATAY AKSÜNGER ve Bilal DİLEK iş hayatlarına dair bilgi ve tecrübelerini aktardılar. Etkinliğin 2. gününe ise Siir İtfaiye Müdürü Sayın Misbah YILMAZ, Siirt Vakıf Katılım Bankası İşletme ve Pazarlama Yönetmeni Sayın Eşref BİLGİÇ, Cedid Derneği Başka Sayın Serdar ÖZYEŞİL, Türk Telekom Siirt İl Müdürü Sayın Okay VURAL konuşmacı olarak kariyerleri ile ilgili bilgi ve tecrübelerini aktararak öğrencilerimizden gelen soruları cevapladılar. Mezun öğrencilerimizden Özgür ÖZEKİNCİ ve Mehmet GALİP iş hayatlarına dair bilgi ve tecrübelerini aktardılar.
Katılım sağlayan herkese teşekkürlerimizi sunarız.
NİHAT AYDIN (0484) 212-1111 / 4016
Kurtalan Meslek Yüksekokulu