Staj Uygulamalarında İzlenecek Yol

3- STAJ DOSYLARININ TESLİMİ ve DEĞERLENDİRME AŞAMASI

 
       Staj dosyalarının teslimi 20..../20.... Akademik Yılı Güz Dönemi’nin ilk haftasında   Dosyalarınızı Bölüm Danışmanınız veya Öğrenci İşlerine  haftanın iş günleri boyunca teslim edebilirsiniz. Daha önceki tarihlerde göndermeniz veya getirmeniz gerekmez. 

       Değerlendirmeler tamamen Bölüm Danışmanlarınız  ve STAJ KOMİSYONU tarafından yapılacaktır. Değerlendirme şekline de (sözlü veya dosya üzerinden) yine bu komisyon karar verecektir.

       Buna göre dosya teslimini elden yapabileceğiniz gibi eğer Bölüm Danışmanı veya Öğrenci İşleri  kabul ederse kargo veya posta yolu ile yine Bölüm Danışmanı veya Öğrenci İşlerine göndererek yapabilirsiniz. Bu konudaki bilgileri Bölüm Danışmanı veya Öğrenci İşleriyle irtibata geçerek onlardan öğreniniz.

     Eğer dosyanızı mazeretsiz olarak bu hafta getirmezseniz daha sonraki haftalarda KABUL EDİLMEYECEKTİR. Mazeretiniz olduğunu düşünüyorsanız özür sınavlarında yapıldığı gibi sağlık heyeti raporu, ölüm belgesi vs. ile belgelendirmek zorundasınız.

DOSYALARIN SON TESLİM TARİHİ İLGİLİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ’NİN İLK HAFTASI ve  İLK İŞ GÜNÜ BAŞLAYIP AYNI HAFTANIN SON İŞ GÜNÜ SONA ERMEKTEDİR.

Güncelleme : 25.10.2019 15:41:02