MEZUNİYET TÖRENİ İÇİN KEP VE CÜBBE DAĞITIMI HAKKINDA
Kurtalan MYO Öğrencileri için, 2024-2025 Mezuniyet Töreni Kezer Kampüsü İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda 23.05.2025 Cuma günü yapılacaktır.
Kurtalan Meslek Yüksekokulundan mezun olacak 2. Sınıf öğrencilerimizin mezuniyet töreni için kep ve cübbeleri Öğrenci İşleri tarafından teslim edilecektir.
Kep ve Cübbeler Aşağıda Belirtilen Usul ve Esaslara Göre Dağıtılacaktır.
1. Kep ve cübbeler 400 TL (Cübbe: 300 TL ve Kep: 100 TL) depozito ile imza karşılığında toplu olarak teslim edilecektir.
2. Kep ve cübbeler 19-22 MAYIS 2025 tarihleri arasında dağıtımı yapılacaktır.
3. Kep ve cübbeler sadece 2. Sınıf öğrencilerine dağıtılacaktır. (Mezun durumdaki öğrenciler için)
4. Kep ve cübbeler üzerine herhangi bir dikiş (daraltma) işlemi yapılmamalıdır.
5. Son teslim etme (iade) tarihi 05 Haziran 2025 Perşembe günü saat 16:00’a kadar temsilcilerce teslim edilmesi gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar teslim edilmeyen kep ve cübbeler için depozito iadesi yapılmayacaktır. İade edilmeyenlerin tutarları Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'nın ilgili (İBAN) hesabına aktarılacaktır.
Öğrencilerimize önemle duyurulur.
NİHAT AYDIN (0484) 212-1111 / 4016
Kurtalan Meslek Yüksekokulu
9.5.2025